Referent a nosaltres

QUI SÓM

Finca Om és una finca de terapio-activitats a la natura. On tots som iguals, persones, animals i plantes.

És un projecte on ens mouen les ganes d’ajudar a persones que necessiten millorar la seva qualitat de vida. El tracte que oferim és un tracte de respecte i amabilitat, de COR a COR.

LA NOSTRA FILOSOFÍA

La nostra filosofía és acompanyar a les persones a trobar la seva realització tan personal com emocional per a que poguin trobar el seu propi equilibri cos-ment, si no és amb els cavalls, amb la natura, l´esport, el ioga, la meditació o els diferents tallers que s´imparteixen en les nostres instal·lacions.

Volem transmetre el valor d´estimar als animals, a la natura, ajudar a educar els nens en els valors de l´esforç, del respecte, de l´honestedat, de la confiança, de l´autoestima i de la seguretat.

La nostra experiència en el món animal, especialment amb els cavalls i gossos, ens han aportat els coneixements necessaris per poder veure que aquest extraordinaris animal, poden canviar moltes conductes, i obtenir millores importants tan físicament com psicològicament a qualsevol persona, perquè la seva extrema sensibilitat és com un mirall on poder veure les nostres emocions. Són místics, especials, socials, viuen en manada, es comuniquen entre ells corporalment i això fa que captin també el nostre llenguatge no verbal. Ells reaccionen en funció del nostre estat intern, transmetin-nos la seva energia positiva.

Atenem qualsevol persona des de els seu naixement fins al centenari. Atenem persones, famílies, escoles, instituts, llars, centres…..Sempre hem pensat i l´experiència ens avalua que

qualsevol persona tingui l´edat que tingui pot arribar més enllà, sempre tenint en compte les seves característiques i necessitats individuals. TOTHOM POT MUNTAR A CAVALL, FER ESPORT O MIRAR UNA POSTA DE SOL.

EQUIP

Equip format per : Psicòlegs, psiquiatra, terapeutes d´equinoteràpia, professors i mestres

especialistes en educació especials, professionals de l´esport, musico terapeutes, professors d´ioga i meditació. Gent que estima la vida, la salut, el benestar de les persones, dels animals i de tot, el que envolta. Fent de la vida una teoria amb un tipus de pràctica.

Especialistes formats i titulats, en l´atenció a la diversitat funcional, Educació Especial, drogodependència, superació personal i trastorns de conducta tot ajudant amb la natura, els cavalls, el ioga, la meditació i l’esport. Sempre amb una altre tipus de filosofía i un estat mental.

Respectem i elaborem un pla de treball individualitzat segons les seves característiques necessitats individuals .